Na vsebino

Predavanje: Kako pridobiti mednarodno investicijo?

4. dec ob 18:00

Kaj: predavanje "Kako pridobiti mednarodno investicijo?"
Kdaj: 4. december 2018, ob 18. uri
Kje: Podjetniški inkubator Bela krajina (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj)
Kdo: predavatelj Igor Panjan, direktor in solastnik Datafy.it
Tema: angelske investicije mednarodnih investitorjev
Število mest: max. 10
Obvezne prijave: [email protected]

Več informacij:

Podjetniški inkubator Bela krajina bo gostil Igorja Panjana, Belokranjca in uspešnega podjetnika iz podjetja Datafy.it, ki je na svoji poti doživel vzpone in padce.

Na predavanju bo predavatelj z vami delil izkušnjo slovenskega podjetja, ki je pridobilo 0,5 mio € angelske investicije iz 6 držav. Udeleženci bodo spoznali, kaj so ključne kompetence, ki jih potrebujejo, da pritegnejo zanimanje mednarodnega investitorja in iz prve roke pridobili podjetnikove izkušnje z mednarodnega trga.

Tokratni predavatelj Igor Panjan je direktor in solastnik Datafy.it. Datafy.it nudi storitve povečanja prepoznavnosti blagovne znamke na ciljnih trgih in pomoč pri prodaji, kjer strankam pripravijo bazo pravih podjetij in njihovih ključnih oseb, ter tudi vzpostavitev prvega kontakta in organizacijo poslovnih sestankov. Datafy.it sodeluje z več kot 700 podjetji s celega sveta, med njimi so Microsoft, Siemens, Gorenje, NLB, Petrol.
Julija 2017 je Datafy.it kot prvo start up podjetje v Evropi zaprl mednarodno angelsko investicijo 16 investitorjev iz 6 držav, kjer so pridobili investitorje iz Slovenije, Madžarske, Danske, Nemčije, Švice in Hong Konga.

Udeležba na predavanju je brezplačna. Število mest je omejeno na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail [email protected].

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj