Na vsebino

Predavanje "Pomen kvalitetne fotografije v promociji turizma"

6. mar ob 16:30

Projektna skupina EDEN vas vabi na predavanje "POMEN KVALITETNE FOTOGRAFIJE V PROMOCIJI TURIZMA", ki bo v torek, 6.3.2018, ob 16.30 uri v predavalnici Podjetniškega inkubatorja Bela krajina (Ulica Heroja Starihe 19, Črnomelj).

 

Fotografe in turistične ponudnike iz Bele krajine vabimo na predavanje o pomenu kvalitetnih fotografij v promociji turističnih destinacij. Predaval bo Tomo Jeseničnik, eden najboljših fotografov v Sloveniji na področju fotografije v turizmu in gastronomiji.

Na predavanju se bomo dotaknili naslednjih tem:

Kako ločiti dobro od slabe fotografije – kateri so glavni kriteriji? Osnovne fotografske kompozicije (pogoste napake in primeri dobre prakse); Pasti pretirane ali neprimerne postprodukcije fotografij; Uporaba “Stock” fotografije v promocijske namene v turizmu; Kulinarična fotografija – pravila in trendi; Ali so fotografije posnete s telefonom primerne za uporabo? (Omejitve in problemi – Instagram, Twitter, Facebook).

 

Predavanje z krajšo delavnico bo predvidoma potekalo do 18.30 ure.

 

Vabljeni!

 

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj