Na vsebino

Seks po slovensko

20. dec ob 20:00

Vabljeni v Dom krajanov v Vinici, kjer se ob 20. uri prične monokomedija Seks po slovensko v izvedbi Vida Valiča.

Seks je nekaj kar povezuje vse ljudi.

Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seks malce drugače. Kako seksamo pa Slovenci in Slovenke?

Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom »Seks po slovensko« govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa tam tam. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje. Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njim privlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijo spolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, ta luštni pa jim lahko reče kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnih samo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moški pripravljeni narediti za ženski orgazem.

Predvsem pa je predstava primerna za vse, ki se zabavate ob seksi anekdotah, radi malce razbijate tabuje in ste stari nad 16 let.
Imate radi seks in vse, kar je za vas s tem povezano.
Ste ravno kupili sado-mazo paket, pa potrebujete navodila. Niste sramežljivi, vendar ne marate pretirane opolzkosti in vulgarnosti.
Imate partnerja ali partnerico, ki bi ga/jo radi prepričali v kaj novega v postelji.
Ste radovedni, kaj vse se je zgodilo Vidu v njegovem spolnem življenju.
Imate doma lubrikant, ki je starejši od deset let in vas zanima, če je še uporaben.
Vas zanima, koliko seksa potrebujete na letni ravni.
Ste bili že na devetem zmenku s simpatijo, pa vam je, ali ga, še ni uspelo pripeljati k sebi domov.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj