V Olimpijskem centru Novo mesto, Velodrom Češča vas bo ta konec tedna potekalo SKDUN evropsko karate prvenstvo, ki ga organizira Karate klub Novo mesto v sodelovanju s karate unijo Slovenije in Karate klubom Črnomelj.

Dogajanje se bo odvijalo v Hotelu Šport na Otočcu, in sicer prihodi tekmovalnih ekip, sestanki predsednikov, organizacijskega odbora in vodstva SKDUN zveze, na drugi strani pa "sestavljanje" dvorane na velodromu...V soboto in nedeljo poteka tekmovanje v katah in športnih borbah posamezno in ekipno. V soboto, 31.7.2021 ob 18.00 uri popoldan je uradna slovesnost - otvoritev tekmovanja.

Tekmovanje je pomembno za državo in njeno prepoznavnost, sprejemanje in odkrivanje nekaj drugačnega in nekaj novega, predvsem sedaj, v času predsedovanja Slovenije Svetu EU. Udeležbo na tekmovanju je potrdilo 538 tekmovalcev iz 19 evropskih držav.

Na tekmovanju bodo nastopali tudi naši člani kluba, ki bodo zastopali barve Slovenije in ponosni smo prav na vsakega posebej. Vsi, ki si želijo dogodek pobliže ogledati, to lahko storijo v soboto med 9. in 19. uro in v nedeljo med 9. in 18. uro. Za vstop v dvorano morajo gledalci izpolnjevati pogoj PCT. Pridite in navijajte za naše mlade upe.

Vljudno vabljeni!