Na vsebino

Snemanje in montaža promo videa

1. jun ob 9:00

SPOT Svetovanje JV Slovenija v koordinaciji RC Kočevje Ribnica, vabi na brezplačno spletno delavnico "Snemanje in montaža promo videa".

Spletna delavnica bo potekala v sredo, 1. junija 2022, od 9. do 12. ure.

Delavnica za vse, ki bi želeli sami izdelovati promo video za svoj biznis. Videi so lahko izobraževalni, produktni, v pisarni ali naravi. Maksimalno bomo izrabili naše pametne telefone in računalnike, druge opreme ne potrebujete. Rezultat? Že v enem dnevu boste spisali scenarij, posneli in zmontirali svoj (prvi) promo video!

Program:

  • Namen in tip videa.
  • Struktura promo videa.
  • Hiter scenarij in tipični kadri.
  • Hitra priporočila za snemanje (postavitev, svetloba, zajem zvoka).
  • Urejanje video in avdio posnetkov z brezplačnim online programom.
  • Montaža videa.
  • Objava na družbenih medijih in YouTube.


Delavnico priporočamo vsem, ki ste vešči uporabe svojih pametnih telefonov, računalnika, in programov v oblaku. Nujno je, da znate snemati video posnetke s telefonom in te posnetke izvoziti na računalnik. Osnovno poznavanje programa Canva dobrodošlo. Delavnica primerna za vse, ki se s snemanjem in montažo videov srečujete prvič oz. ste nekoč že nekaj poskušali, zdaj pa bi res radi znali (sami).

Predaval bo Blaž Branc, ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami. Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger. Specializiran je za: organizacijski razvoj, razvoj managementa, razvoj vodij ter marketing in prodajo.

Delavnica je namenjena podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije.

Število udeležencev je omejeno.* Prijave so obvezne, sprejemamo jih do torka, 31. maja 2022.
*Prednost bodo imeli podjetniki iz regije JV Slovenija. Omejili bomo udeležbo na enega predstavnika podjetja. Upoštevali bomo vrstni red oddanih prijav.

Info: Nataša Patafta (041 759 762) ali na [email protected]


Na usposabljanje se prijavite na povezavi TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj