Na vsebino

Športni vikend - projekt Eumamanet (Zavod Metlika)

Gre za igro, ki je na las podobna odbojki. Igra se je do pred kratkim imenovala mamanet, sedaj pa je doživela transformacijo ne samo v imenu, temveč tudi v sestavi igralcev.

Sedaj je igrati dovoljeno prav vsem, ne glede na starost, spol ali spolno identifikacijo.

Super igra preprosto za vse!

Ker Zavod Metlika kot partnerska organizacija sodeluje v evropskem projektu EUMAMANET, v sklopu katerega smo se s skupino deklet odpravili septembra v Italijo na CSIT World sports games 2023, sedaj sledi tudi izvedba trenerskega tečaja v Metliki in možnost pridobitve naziva basic coatch level.

Športno dogajanje bo potekalo od 23. – 25.2.2024 pretežno v športno dvorani OŠ Metlika. Pridružila se nam bo nam bo ekipa iz Hrvaške, in sicer organizacija, ki je ena izmed ustanoviteljic športne igre, Health Life Academy. https://healthlifeacademy.com/

Trening bosta izvajali trenerki iz sosednje Avstrije.

Petek bomo posvetili spoznavanju posameznih ekip in trenerk ter teoretičnim pravilom igre. Aktivnosti se bodo odvijale v popoldanskem času v Mladinskem centru Metlika.

V soboto in v nedeljo pa nas čakajo treningi v dopoldanskem in popoldanskem času, okvirno 2-3 ure.

V nedeljo pa pripravimo tudi manjši turnir v igri catch'n serve ball.

Če se nam želiš pridružiti, nam piši na [email protected], nekaj mest imamo še na voljo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj