Na vsebino

Trajnost je v ponovni uporabi

29. mar ob 18:00

Vabljeni na prvo delavnico v okviru študijskega krožka Trajnost je v ponovni uporabi, ki ga organizira Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj. Na prvem srečanju, ki bo potekalo v Spominski hiši Otona Župančiča v Vinici, bomo iz odpadnega materiala izdelali igračo. Pripeljite tudi svoje otroke in vnuke, ustvarjalno bo.

V okviru krožka bodo od marca do junija 2022 organizirane različne delavnice na temo spoznavanje materialov, tehnik predelave ter obnavljanja izdelkov, ki so še primerni za ponovno uporabo. Študijski krožek bo potekal v Spominski hiši Otona Župančiča v Vinici, vsak drugi torek od 18. do 20. ure. Udeležba je brezplačna, saj delovanje krožka sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.


Ponovna uporaba izdelkov vpliva na manjše onesnaževanje okolja. Bodimo ekološko osveščeni, vključimo se v delo študijskega krožka Trajnost je v ponovni uporabi.

Prijavite se na številki: 040 984 678 ali na e naslovu: [email protected].

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj