Na vsebino

Vabilo na javno predstavitev idejne zasnove Vrtca Črnomelj, enota Loka

29. dec ob 11:00

Spoštovane občanke, spoštovani občani, zainteresirana javnost, vabimo vas na javno predstavitev idejne zasnove Vrtca Črnomelj, enota Loka, ki bo ob 11.00 na povezavi TUKAJ.

Idejno zasnovo bosta predstavili ga. Mojca Gregorski iz podjetja KONTRA arhitekti d.o.o. in ga. Maja Ivanič iz podjetja Oaza d.o.o..

V začetku meseca sta župan občine Črnomelj Andrej Kavšek in direktor podjetja TGH d.o.o. Stjepan Jarnević podpisala pogodbo za projektiranje in gradnjo Vrtca Črnomelj, enota Loka. Vrednost investicije je nekaj več kot 3.500.000 EUR, zaključena pa naj bi bila najkasneje do julija 2022. S podpisom pogodbe se bo začelo projektiranje, ki mu bo sledila gradnja nove stavbe vrtca. Ta bo imela 10 oddelkov s spremljajočimi in upravnimi prostori, v sklopu investicije pa se bo uredila tudi oprema in zunanje površine.

Na lokaciji predvideni za gradnjo sta trenutno dve stavbi grajeni v različnih obdobjih. Novogradnja se bo izvedla na mestu starejše stavbe. Ta se bo s povezovalnim hodnikom povezala z novejšo stavbo obstoječega vrtca, v kateri že delujejo štirje oddelki. Pogodbena vrednost investicije je 3.635.600,00 EUR z DDV. Predvideno je sofinanciranje s strani EKO SKLAD-a v višini 468.100,00 EUR, razliko sredstev pa bo financirala Občina Črnomelj iz proračuna.

Podpisana pogodba vključuje projektiranje, gradbena, obrtniško zaključna in instalacijska dela, dobavo in montažo opreme in izvedbo zunanje ureditve ter ostale storitve za potrebe delovanja nove stavbe.

Vabimo vas na javno predstavitev, kjer boste imeli možnost podajanja predlogov in zastavljanja vprašanj.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

      
15
23
27
29
30
31
     
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj