Na vsebino

Vaša lokacija je pomembna - Google My Business in TripAdvisor

26. sep ob 16:30

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina bo med 16.30 in 19.30, potekala 1. delavnica "Vaša lokacija je pomembna - Google My Business & TripAdvisor" iz sklopa delavnic "Digitalni marketing v turizmu"!

Tema delavnice se bo osredotočila na orodja družbenih medijev za delitev vsebin in za družbeno mreženje. Ti so lahko izvrsten distribucijski kanal za vaša sporočila. Pri uspešnem upravljanju z orodji se je potrebno zavedati, kdo je vaša ciljna skupina, s katerimi orodji jo boste najlažje dosegli, kako napisati privlačne vsebine ter kako enostavno in brezplačno oblikovati spremljevalni vizualni material. Udeleženci se bodo skupaj s predavateljem Juretom Kumljancem podali na pot, ki jo tlakujejo najpopularnejše oblike družbenih medijev, to so socialna omrežja Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn.

Predstavljena bo tudi uporaba izdelkov Google My Business (brezplačni vnos podatkov o podjetju v storitvi Google Zemljevid) in TripAdvisor (brezplačni spletni potovalni vodnik). Udeleženci bodo lahko kreirali in upravljali svoja profila ter ju na podlagi strokovnih nasvetov tudi optimizirali.

Delavnico bo vodil Jure Kumljanc. Jure je diplomant menedžmenta v turizmu na Fakulteti za turistične študije – Turistica. Trenutno piše magistrsko delo s področja komuniciranja in trajnostnih inovacij v slovenskem turizmu.
Skoraj desetletje ga zanima področje digitalnih medijev v turizmu, na katerem je poklicno aktiven. Kariero je začel ustvarjati v Istrabenz Turizmu, jo nadaljeval v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons in v mednarodnem hotelskem podjetju Starwood Hotels & Resort (danes Marriott International), kjer je bil odgovoren za digitalni marketing hotelov verige v Ljubljani, Zagrebu, Dubrovniku in Beogradu.
Kumljanc je pred 6 leti ustanovil podjetje Splet4U.si, ki je specializirano za področje turizma. Podjetje ponuja storitve spletnega oglaševanja, digitalne komunikacije in PR rešitve ter izobraževanja in svetovanja različnim podjetjem.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

21
27
28
    
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj