Na vsebino

Za male tačke

15. jun ob 19:00

Vabljeni na zaključno dobrodelno produkcijo Plesnega društva Krokar "Za male tačke", ki bo potekala ob 19. uri v Kulturnem domu Metlika

V Plesnem društvu Krokar smo se s projektom Za male tačke odločili, da pripomoremo k ozaveščanju pomena sterilizacije in kastracije predvsem prostoživečih mačk.

Velikokrat pozabljamo na naravo, predvsem na živali in na ljudi, ki se ukvarjajo z njimi, na društva, ki so zaradi ne profita potisnjena na stran ter so tako obsojena na propad. Eno od takih je Društvo za zaščito živali Bela krajina, ki ima trenutno status mirovanja, saj nima niti sredstev niti prostovoljcev, ki bi omogočali njihovo normalno delovanje. Poleg tega pa so tu prisotne tudi vedno nejasne birokratske omejitve, ki dodatno komplicirajo neprijetno situacijo.

Na predstavi ZA MALE TAČKE bomo opozorili na to problematiko in skupaj z več lokalnih neprofitnih društev in prostovoljcev pripravili prijeten kulturni program. Vstopnine NI, bodo pa na voljo škatlice s prostovoljnimi prispevki. Škatlice se nahajajo tudi v Knjižnici Metlika, v piceriji Pild, v baru Liber, gostilni Julija in črnomaljskem gostišču Čurk.

Pomagate lahko tudi z donacijo na TRR Društva za zaščito živali Bela krajina: IBAN SI56 0243 00260201 674 (NLB d.d.)

Vabljeni na dogodek obarvan s plesom in glasbo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj