Na vsebino

Zaupaj vase, muzikal

23. sep ob 20:00

Kulturni center Semič vas vabi na ogled mladinskega muzikla Zaupaj vase, ki bo ob 20. uri v Kulturnem centru Semič.

Zgodba:
Karte prijateljstva se ob vstopu v srednjo šolo v večini primerov premešajo. Da bi bili všeč novim ˝vplivnim˝ prijateljem, smo pripravljeni storiti marsikaj. Tudi pozabiti na osebe, s katerimi smo včasih preživeli ves svoj prosti čas. Takrat nam ni več pomembno, kako se ta oseba počuti in kaj ji z našimi dejanji povzročamo. Takrat mislimo le nase.
Osrednji lik v zgodbi je Julija. Dekle z izjemnim pevskim talentom. Postavljena je na rob družbe s strani svojih sošolcev. Dnevna zbadanja, norčevanja in poniževanja ji zbijajo samozavest in voljo do njej ljubih dejavnosti.
Kako bo vsemu temu kos? Ji bo uspelo še kdaj zaupati vase?

Nastopajoči:

Ivona Begović, Andrej Zupančič, Tjaša Plut, Emily Martinšek, Laura Plut, Špela Luštek, Ana Miketič, Katarina Hudelja, Jan Hudelja, Lucija Kambič, Brina Dokl, Darinka Jerčinovič, Ana Vrlinič

Cena vstopnice 4,00 € odrasli in 2,00 € otroci, dijaki in študentje. Prodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič in uro pred dogodkom v KC Semič.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj