Internet je postal eno izmed najpomembnejših orodij, ki jih uporabljamo v vsakodnevnem življenju. Spremenil je način poslovanja podjetij in sklepanja prijateljstev. Prav zato je pomembno, da je hiter, zanesljiv in varen. Uporabniki danes glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija, zahtevajo predvsem hiter odziv. Prav butičnost operaterja Omrežje omogoča individualen pristop in odlično uporabniško izkušnjo v svetu komunikacije in zabave. Nekaj nasvetov o pristnem odnosu z naročniki je strnil Andrej Boštjančič.

Storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije – prihranek denarja

Operater Omrežje z lastnim optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije. Združitev vseh storitev omogoča večjo preglednost in prihranek denarja.

Pokritost po vsej državi

Svoje fiksne storitve imamo v Ajdovščini, Trzinu, Komendi, na novo pa tudi v Ljubljani. Pri mobilni telefoniji pa zagotavljamo pokritost po celi Sloveniji.

Pristen in zaupanja vreden odnos z naročniki

Ponosni smo, da imamo z našimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi, če pride do težav, jih rešujemo hitro in učinkovito, in sicer brez čakalnih dob. Dobro se zavedamo, kako pomemben je v tem času internet, zato se posvetimo vsakemu uporabniku posebej. Prav zaradi naše butičnosti smo sposobni hitrega odziva, ki ga zahtevajo uporabniki glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija.

Nič ni zamujeno – ogled vsebin do 7 dni nazaj

Omrežje za televizijo omogoča storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine do 7 dni nazaj. Osredotočeni smo na napredne in visoko kakovostne storitve, s katerimi svojim naročnikom omogočamo najboljšo uporabniško izkušnjo v svetu komunikacije in zabave.

Preklapljajte med vsemi športnimi programi

Vašim priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo. Preklapljate lahko med prav vsemi obstoječimi športnimi programi. Za mobilne naprave sta na voljo brezplačni aplikaciji na Google Play in App Store.

Nasvete je pripravil direktor družbe Omrežje Andrej Boštjančič.