Na vsebino

Nagradna igra

V sodelovanju podjetja Arhimod, Iztok Mrzljak s.p. in radia Odeon med 13. decembrom 2016 in 10. januarjem 2017 organiziramo nagradno žrebanje, kjer bo zmagovalec deležen nagrade termografskega pregleda enodružinske hiše v vrednosti preko 150€. V kolikor načrtujete poseg, razložen v prej opisanem nasvetu (menjava fasade ipd), nam javite vaše podatke in lokacijo objekta, zmagovalca bomo razglasili do 17. januarja 2017. Z nagrajencem oz. nagrajenko se bomo takrat dogovorili za izvedbo termografije.

Edini pogoj za sodelovanje je ta, da je objekt lociran na območju Bele krajine (torej območje občin Črnomelj, Semič in Metlika).

Arhitekt odgovarja

Na kratko opišite/orišite svojo hišo, ki se nanaša na zgoraj omenjeno nagradno igro in jo pošljite na elektronski naslov [email protected].

V kolikor potrebujte dodatno svetovanje ali ostale storitve iz področja načrtovanja, se lahko oglasite na sedežu podjetja ARHIMOD na naslovu Ulica heroja Jožeta Mihelčiča 3 v Črnomlju, obiščete spletni naslov www.arhimod.si , pišete na [email protected] ali pokličete na telefonsko številko 031 331 335.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj