Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 13

ZVIŠAJ SVOJ STANDARD

Standard, ki ga živiš, tvoje vrednote in globoka prepričanja kontrolirajo vsak tvoj trenutek – kako gledaš na življenje, kaj ti pomenijo dogodki, kaj boš naredil in na koncu tudi kaj boš postal.

Kako izboljšati svoje življenje? Zvišaj svoje standarde!

Tako kot sem jaz – prišla sem do točke, ko sem si rekla, da ne bom več živela tako! Globoko v sebi sem vedela, da je to, kdo sem, veliko večje od tega, kar sem sedaj. V zvezek sem si zapisala, česa ne bom več trpela in prenašala v svojem življenju ter česa ne bom več počela, delala, verjela in doživljala.

Predlagam ti, da tudi ti storiš enako. Tako dobiš jasnost, česa nočeš. Ko izvedeš ta proces, se brez omejitev iz svoje preteklosti vprašaj, kako bi rad živel v prihodnosti?

Če bi imel finančno preskrbljeno življenje, kaj bi naredil s preostankom svojega življenja? Kaj čutiš globoko v sebi, kaj so tvoji talenti, moči in skrite želje?

Velikokrat si ne upamo narediti tega koraka niti v mislih, češ da to ni pravljica. Moram prenašati to pa to, da preživim. Pa je res? Globoko globoko v sebi veš, da si lahko več. Veš, da si, delaš in imaš veliko več.

Enkrat za vselej sprejmi odločitev,

da ne boš več živel manj, kot si lahko!

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj