Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 2

Kako se vendar imeti rad?

Naj ti zaupam, kako sem se sama naučila imeti rada.

Torej morala sem se najprej naučiti sprejeti samo sebe, takšno, kot sem, z vsemi pomanjkljivostmi vred. Vem, kako klišejsko to zveni. Morala sem odpustiti in vzljubiti svoje padce, kajti uvidela sem, da so bili moje najboljše lekcije in najboljši življenjski učitelji.

Z osebno rastjo začneš spreminjati sebe v svojo najboljšo možno različico.

A to ne pomeni, da nisi dober ali dovolj že sedaj.

1 : 400.000.000.000.000.000 je možnosti, da si se rodil! Že s to statistiko možnosti, da si se rodil in da si živ, si poseben, mogočen in unikaten! Zapomni si to za vedno!

Imej se rad. Vsakič, ko greš mimo ogledala, se poglej vanj in si reci: RAD SE IMAM. Odličen nasvet Louise L. Hay, ki je pustila velik pečat tudi v mojem življenju.

Na ogledalo nalepi samolepilne lističe, na katere napiši:

  • »Rad-a se imam«,
  • »Sem dovolj«,
  • »Spoštujem se in se cenim«,
  • »Imam lepe oči«,
  • »Imam lep nasmeh«.

Skozi dan večkrat preberi napisano. S časoma z veliko vaje ti bo uspelo, da boš čutil prebrano in neomajno verjel ter vzljubil sebe.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj