Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 20

KAJ PA ZDAJ?

Stanje pandemije v Sloveniji je preklicano. JUHU … Počasi se naše socialno življenje vrača na stare tirnice … Pa se res? Ali bo res isto? Ali smo res iste osebe kot smo bili pred kriznim stanjem? Ali bo res vse enako?

Prisiljeni smo bili razmišljati drugače, delovati drugače. Mogoče smo prevzeli nove oblike čustvovanja, mišljenja, obnašanja ali delovanja.

Naj te nekaj vprašam:

“Kaj se zgodi z balonom, ko ga napihnemo in spustimo iz njega zrak?”

Ali njegova oblika ostane enaka? NE

Balon iz prvotne oblike postane raztegnjen in ohlapen. Ne moreš ga več vrniti v prvotno stanje. To se zgodi tudi z nami. Vsaka izkušnja, situacija v nas za vedno nekaj spremeni!

Če smo bili še med tistimi, ki so kaj delali na sebi, smo definitivno drugačni, preobraženi ali transformirani.

Kako naprej? Zagotovo nas čakajo nove življenjske dogodivščine in pustolovščine! Se tudi ti sprašuješ kako naprej? … Kako s službo? Kako s strankami? Kako s podjetništvom? Kako …?

Kako naprej je odlično izhodišče … Imamo priložnost postavljanja novih ciljev!

Tudi sama zaprisegam na “pozitivno razmišljanje” kjer je še posebej pomembno zavedanje, da verjamemo, da bo vse v redu in da smo pozitivni ter da si predstavljamo uspešno osvojene cilje.

Jasno opredeljeni cilji kot magnet, privlačijo k nam ustrezne ljudi, priložnosti, da dosežemo zastavljene cilje.

A vendar samo to NI DOVOLJ!

Lastna dejanja in akcije so tiste, ki zares štejejo!

To, da naredimo prvi korak kljub strahu!

Česar se boš lotil ta teden?

Več o postavljanju ciljev pa naslednjič …

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj