Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 25

Zavedanje je prvi korak do sprememb

Zavedanje je prvi korak na poti do sprememb.

Saj ozavestimo kaj nam ni všeč ali kaj nam več ne služi. Šele takrat lahko ukrepamo. Takrat pa je vse odvisno od naše ODLOČITVE.

Odločiti se je treba, nekaj spremeniti ter si DOVOLITI zamenjati prepričanja, ki te ne podpirajo in ti ne služijo več.

Zberi pogum, najdi svojo moč in vztrajnost, da si dovoliš izbrisati stari program razmišljanja in naložiti novega, nadgrajenega v program za uspeh in osebno srečo. Ker si zaslužiš.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj