Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 28

BREZ DELA NI JELA

Brez setve ni žetve. Brez dela ni jela. Verjamem, da se vsi dobro spomnimo prebrana pregovora.

Ogenj se ne prižge sam, voda ne priteče sama iz pipe ... Mi moramo biti tisti, ki prižgemo šibico ali vžigalnik … Mi moramo biti tisti, da odpremo pipo. Potrebno je narediti nekaj najprej, da dobimo obilje ognja in obilje vode ...

Enako je tudi v našem življenju pri osebni ter duhovni rasti. Brez truda in brez vloženega dela in prizadevanja ne moremo pričakovati uspeha.

MI SAMI MORAMO NEKAJ NAREDITI NAJPREJ, da potem željeno DOBIMO in ŽIVIMO!

Hočeš boljše življenje?

USTVARITI SI GA MORAŠ!

Iti iz cone udobja! Iti iz okvirjev nepodpirajočega mišljenja …

Ja seveda je nekaj dela ob tem, vendar je potem ob rezultatu … globoka hvaležnost in prečudovito življenje, točno takšno kot si ga želiš!

Kaj lahko storiš že ta trenutek?

  • Razmisli ob kavici, kaj zate pomeni boljše življenje?
  • Kaj lahko narediš v tej smeri danes ti, da do tega prideš?
Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj