Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 29

VESELJE

Veselje ni samo ob veselici na vasi, ob plesu v klubu, ob družinskem praznovanju ter veseljačenju s prijatelji ...

Veselje ni izraženo samo takrat.

Veselje lahko doživljamo tudi vsakodnevno! Tudi ko smo sami s seboj.

Veseli in srečni smo lahko, če spijemo odlično kavo ob prijetnem ambientu. Veseli, če se za trenutek ali dva zagledamo v cvet, liste, drevo in občudujemo to čudovito kreacijo narave. Veselje ob majhnih stvareh, za katere prevečkrat mislimo, da so samoumnevne. Veselje doživimo tudi takrat, ko počnemo nekaj kar obožujemo.

Pomembno je, da v svoje življenje sprejmemo čim več veselja. Da je veselje kot veter v naša jadra ob jadranju po morju.

Veselje je zelo pomembna sestavina pri kreiranju svojega boljšega življenja. Če veselja ni v tvojem življenju ne boš mogel manifestirati željenega tako lahkotno in hitro.

Ko je tvoje življenje in hkrati tvoja kreacija željenega prežeta z veseljem, pričakovanjem in hvaležnostjo ... takrat se obdaš z najvišjimi vibracijami vesolja. To so vibracije in frekvence, ki lahko odpravijo marsikatere zdravstvene tegobe.

Pomisli kakšno srečo imaš, da lahko počneš stvari, ki te izpolnjujejo in veselijo. Napolni se z obiljem veselja. Poj, pleši, riši, piši, peci, kuhaj, ustvarjaj, športaj, zabavaj se in postani magnet za veselje.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj