Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 36

ZAČUTI SVOJO NOTRANJO MOČ

Začuti svojo notranjo moč! Vedi, da jo imaš!

Najlažje je za nesrečo ali slabe izzide kriviti nekoga drugega. Vendar se s tem postavljamo v vlogo žrtve. Ko presežemo stare vzorce in omejujoča prepričanja, se naše življenje čudežno spremeni. Samo ti lahko narediš to spremembo zase.

Ne išči ljubezni in potrditve od zunaj. Prihajati mora iz tebe. Saj polno privlači polno in prazno privlači prazno. Življenje so odločitve, čudeži pa poznavanje Zakona privlačnosti.

In ko začutiš ljubezen in harmonijo znotraj sebe, začneš to oddajati tudi navzven.

Najdi to moč v sebi. Bodi to, kar v resnici si! Spomni se, da si ljubezen in svetloba!

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj