Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 4

Ne glede, iz kakšne življenjske situacije prihajaš, imaš danes dve možnosti.

PRVA:

Smiliš se sam sebi in si ves čas govoriš: »Tako pač je. Življenje je borba. Drugi imajo lahko vse, ker so ... Jaz pa ne morem zaradi mojih okoliščin ali ne morem, ker ni bilo še nikoli tako narejeno. Ne morem zaradi moje preteklosti. Nimam te sreče!«

Lahko privlečeš na plano vse izgovore na tem svetu. Lahko ti je najtežje na tem svetu, ampak ne boš se premaknil nikamor, če boš živel v svoji bolečini. S ponavljanjem razlogov, zakaj ne moraš uspeti in zakaj ne moreš iti naprej, se odločiš, da boš živel v bolečini za vedno. Misliš in verjameš, da te življenje tepe. Da se življenje dogaja tebi.

DRUGA:

Vzameš svoje življenje v svoje roke! Greš naprej v svojem življenju. Pustiš za seboj vse izgovore. Pustiš to zgodbico za sabo. Uporabiš to bolečino kot razlog, zakaj se moraš spremeniti. Uporabiš bolečino za svojo moč. Iščeš samo možnosti.

Ko ti stvari ne gredo po želji, NE rečeš: »ZAKAJ JAZ!!!«

Takrat zaupaš in vztrajaš, ker veš, da ima višja sila boljši plan od tebe. Nikoli ne dobiš več, kot lahko preneseš. Razumeš, da se življenje dogaja zate. Odločiš se, da postaneš vse, kar si lahko, da v tem življenju postaneš najboljša različica sebe. Delaš na sebi in rišeš na platno življenja svojo mojstrovino.

KAKO LAHKO TO NAREDIŠ?

- Postaviš si strašljive cilje. Mej ni, razen tistih, ki si jih postavimo sami.

- Poiščeš pomoč v knjigah, na seminarjih, pri mentorjih in coachih, da ti dajo primerno podporo in znanje, da boš preskok naredil v krajšem času!

- Narediš vse, kar je treba, da se spraviš v akcijo in osvojiš svoj cilj. Ja, tudi tisti, ki je bil na začetku videti nemogoč!

- Spremeniš svoj tok življenja, kot sam želiš.

- Vzemi življenje v svoje roke!

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj