TRANSFORMACIJA

Predstavljaj si, da si kot gosenica. Živiš neko prepričanje, vrednote, strahove, omejitve, norme tega sveta. Živiš tako kot si se naučil od okolice in delaš tako, kot te je naučil sistem!

Tega še ne veš, ampak živiš v iluziji …

Nekega dne, pa ugotoviš, da to ni to ...

Največkrat te življenje to nauči z boleznijo, nesrečo, itd …

Takrat začneš raziskovati okoli sebe, se spraševati ali je to vse od življenja? A globoko veš, da je nekaj več! Zato začneš brati knjige, se udeleževati delavnic in seminarjev. Najdeš si mentorje in knjige, ki ti pokažejo resnico, ki ti odgrnejo tančico. Vidiš, da ti je bil namen postati čudovit metulj! Čudovit, svoboden in brezmejen! Takrat se začne tvoja osebna transformacija!

Vsakodnevno padajo iluzije tvojega preteklega sveta, spoznavaš nov svet, notranji svet. Spoznavaš svojo izvirno resnico in svojo moč.

Neizbežno je, da postopoma postajaš drugačen od svoje okolice in ta ti da takoj vedeti, da si postal drugačen, malo čuden! Najboljši stavek, ki ga slišiš je:”Sprali so ti tvoje možgane!”

Seveda, da ni lepo, da te tvoja okolica odrine …

Seveda ti ni prijetno, ker so se ti zamajali tvoji temelji … naučen si bil iti preko sebe v škodo sebe, samo, da bi ugajal ljudem … samo, da bi dobil potrditev z njihove strani … samo, da bi bil ljubljen!!!

Seveda, da postajaš žalosten, zmeden, ne veš kam naj se obrneš ...

Zato ti predlagam, da se odeneš v mehurček!

Hihi, zato je tudi naslov moje knjige: Podjetniški mehurček!

Odeneš se v svoj mehurček, kjer se lahko naprej varno in brez motenj razvijaš in transformiraš v svojo pravo obliko!

Tudi gosenica gre v kokon ...

V svojem mehurčku ali kokonu delaš na sebi, rasteš, prečiščuješ stare vzorce, občutiš čustva ... rasteš, se izobražuješ, pišeš dnevnik hvaležnosti, izvajaš jutranjo rutino (če želiš ti lahko služi moj nenavadni priročnik jutranje rutine), meditiraš …

Ja … rast ni enostavna ... včasih se ti zdi, da se vsi tvoji temelji rušijo ... da si v kaosu ... vse bolj boli ... dvomiš v svoje nove temelje, vrednote, dvomiš v svoj nov svet ... ker izgubljaš znano in naučeno. Si na odprtem … v neznanem … daleč od cone udobja!

Sprašuješ se: “Kaj se z menoj dogaja?”

Dragi moj iskalec resnice - POSTAJAŠ ČUDOVITI METULJ!!!!!

In zatem napoči čas, ko poči mehurček! Ko kokon poči in tvoja transformacija v mogočnega metulja je končana!

Takrat zadihaš svoje novo življenje …

Spoznaš in začutiš globoko v sebi, da si:

  • čudovit
  • popolno nepopoln
  • čudež življenja
  • ljubezen, svetloba in resnica!

In na koncu si prečudovit metulj, ki je zaljubljen v svoje novo življenje! In ob tem vzbudiš v drugih opazovalcih tvojega letenja pristno radost. Tudi oni globoko v sebi hrepenijo po tem. Spominjaš jih na polje možnosti. Začnenjajo se spraševati, kaj pa če to lahko storim tudi jaz? Kaj pa če nisem samo gosenica in mi je mišljeno biti metulj?

Takrat postaneš vzgled in lučka ostalim!

Ti si dokaz za dejstvo ...

“Čemur pravi gosenica konec sveta, temu pravi Mojster metulj.”

Richard Bach