Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 43

TI SI ŽE DOVOLJ

Ko postajaš boljša verzija sebe, imej v mislih ... da si že dovolj! Ker si res dovolj.

Z osebnostno rastjo ne postaneš nekdo drug ... ne ...

Z osebnostno rastjo si dovoliš, da odkriješ in se spomneš kdo v resnici si.

Imam eno zgodbico zate:

Pred mnogimi leti je daleč na Vzhodu živela skupina menihov, ki so častili velikanski zlati kip Bude. Molili so pred njim, meditirali okoli njega in se veselili vsakega trenutka z njim. Nenadoma so izvedeli, da jih bo verjetno napadel tuji sovražnik. Vsi so se prestrašili za obstoj dragocenega kipa, zato so razmišljali o tem, kako bi ga zaščitili. Eden izmed njih se je domislil preprostega, a na videz učinkovitega načrta: menihi bodo kip oblekli v blato, da bi ga tako skrili pred zavojevalci. Načrt je bil uspešen, kajti kipa zavojevalci niso odkrili.

Čez nekaj let je mladi menih med rednih jutranjim sprehodom zagledal nekaj svetlečega v kupu zemlje, mimo katerega je že neštetokrat šel. Sklical je vse menihe iz svoje skupnosti in skupaj so se lotili odstranjevanja zemlje. Več zemlje so odstranili, bolj jasno je postajalo, da se pod njo skriva zlata dragocenost. Nazadnje so ostrmeli nad zajdenim zakladom neznane vrednosti.

Tudi ti si zlata dragocenost, le pustiti moraš lupino Ega za seboj ...

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj