Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 44

POČNI KAR LJUBIŠ IN LJUBI KAR POČNEŠ

Življenje samo je načeloma zelo enostavno, kot družba pa si ga močno zakompliciramo.

To leto 2020 se nam bo za vedno vtisnilo v spomin ...

Po drugi strani pa je to leto prav čudovito, ki nam daje mnogo priložnosti, da KONČNO začnemo delati (če še nismo), to kar nas veseli in to kar ljubimo početi.

Zastavi si par ključnih vprašanj:

Kaj te veseli početi?

Kaj rad počneš in ob tem izgubiš občutek za čas?

Kaj bi počel, če ne bi bilo nobenih omejitev glede denarja, časa in virov?

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj