Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 46

ODREKAM SE

V tem času nam naše možgane hitro zamotijo negativne misli. Ne predaj se!

Vsak dan imamo priložnost biti hvaležni, za vse kar imamo. In vsak dan se odločamo ali bomo čutili hvaležnost ali paniko nad situacijo.

Lahko poveš: »ODREKAM SE vsem zadržkom, zaradi katerih ne morem izražati svoje radosti.«

Ko začeneš razmišljati drugače, se spremeni tudi svet okoli sebe!

Pravico imaš za radost, že ker si se rodil! Pleši, poj, piši, riši, peci ... bodi srečen in hvaležen.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj