Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 47

LJUBEZEN IN STRAH

Na svetu vladata le dve stvari: Ljubezen in strah. Na svetu je samo eno zlo – STRAH in eno dobro – LJUBEZEN.

Vse slabe stvari so povezane s strahom, največkrat zaradi nevednosti. Od tod izvira tudi vse nasilje. Ko se človek boji kaj mu bo odvzeto in kaj bo izgubil ...

Nasprotno od strahu pa je ljubezen, zaupanje, prebujanje in svoboda.

Ljubezen pa človek postane šele takrat, ko odvrže vse iluzije in navezanosti. Ko se zave, da je večno in svobodno življenje v brezčasnem tukaj in zdaj. Svoboden pa postane z zavedanjem, da mu je tukaj na Zemlji vse v najem in v izposojo.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj