Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 48

ČRN IN BELI VOLK

Vsak ima svobodno voljo in izbiro katerega volka bo hranil v sebi ...

Zgodba plemena Cherokee o dveh volkovih, ki živita v nas.

V nas živita dva volkova: bel in črn. Bel volk je povezan z vsem pozitivnim, svetlobo in ljubeznijo. Črnega volka pa povezujemo s temo, strahom in negativnostjo.

Glede na to, katerega volka hranimo, tisti vpliva na naše življenje.

Če smo negativni, jezni in so naše misli temne - hranimo s tem temnega volka. Če smo pozitivni, veseli, radostni in dobri - hranimo belega volka.

Zato je pomembno, da se vsakem trenutku opazuješ:

  • kako se počutim,
  • kaj mislim
  • na kaj se osredotočam.

Ker tvoje misli in občutki vplivajo na moč belega ali črnega volka.

Kadar se vklopijo bolečina ter naši strahovi, deluje naš črni volk. Ne boj se ga in ne poskušaj ga potlačiti. Preprosto zato, ker sta lahko bolečina in strah tvoja najboljša prijatelja.

Mojca, kako je to mogoče?

Ker ti tvoj črni volk pomaga in pokaže, katere stvari moraš še zaceliti, jih preseči ter spremeniti.

Bolj te bo nečesa strah ali pa bolj te bo nekaj prizadelo - JASNEJŠE BO SPOROČILO, KJE SE JE POTREBNO ŠE POGLOBITI VASE IN KJE ŠE DELATI NA SEBI.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj