Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 49

KOGA NAJ POSLUŠAM?

Ne vem več, koga naj poslušam. Moji prijatelji in sodelavci prihajajo iz čisto drugega sveta.

Del mene ve, da pripadajo množici in da so njihova prepričanja zgrajena v iluziji.

Vendar pa je grozno težko zavračati vse, kar mi povedo. Rad bi povedal, da je včasih zelo težko imeti pred očmi to, da je bilo moje videnje sveta zlagano, in da me čaka čisto nov svet, ki je zgrajen na resnici. Včasih se zalotim, kako dvomim o tem, da je vse, kar si mi ti povedal, resnično. Ne misli, da dvomim o poštenosti in odkritosti. Samo sprašujem se, ali je možno, da se motiš. Kaj, če bo moje življenje še hujše in se bo še bolj zapletlo?

Odlično delaš, Dar. Bolj ko pustiš strahovom, da pridejo na dan, prej bodo izginili. Bolj ko boš govoril o tem, več temnih senc bo prišlo na dan, kjer jih boš lahko videl v celoti, jih proučil in se jih znebil. Ne pozabi, ko spregovoriš o svojih strahovih in jih privlečeš na dan, je podobno kot bi pošast iz kleti privlekel v kuhinjo in jo povabil na kavo.

Ko se pošast znajde na svetlobi tvojega prebujenja, se začne topiti in izginjati. Kar je bilo nekoč skrito v kraljestvu tvoje podzavesti, vstopi v območje zavestnega razuma, kjer to lahko pregledaš, oceniš in se odločiš, kaj boš naredil.Večina strahov je le iluzija. To zdaj že veš.

Odlomek iz knjige Robin Sharma: Odkrij svojo usodo

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj