Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 50

SEDMA STOPNJA SAMOPREBUJENJA

Sedma stopnja je velik finale pred ciljem. Do te točke lahko prideš samo prek razsvetlenja. Le redki pridejo do te točke. To je glas tvojega srca, in če mu boš še naprej zaupal, te bo popeljal tja, kamor si namenjen. Naj talenti, ki so ti bili dani, zagledajo luč sveta. Še naprej ustavarjaj vrednost za vsakogar v svojem življenju. In Še naprej hodi po tej poti, ne glede na vse, kar se ti bo še zgodilo. Če boš delal tako, bo tvoje življenje čudovito, tvoja dediščina pa velikanska.

Odlomek iz knjige Robin Sharma: Odkrij svojo usodo

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj