Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh (53)

PRISLUHNI SVOJIM RESNIČNIM OBČUTKOM

Kolikokrat si naredil nekaj, da bi ustregel drugim, pa je bilo nasprotno od tvojih občutkov? Zakaj že? Ker te je skrbelo, kaj bo pa oseba mislila o tebi? Kaj če te ne bo več marala, če boš rekel ne?

Ne glede na vse, je zelo pomembno, da prisluhneš svojim resničnim občutkom, preden narediš naslednji korak.

Odločiti se moraš, kaj je zate prav in kaj ne. Pri tem pa izberi pot, ki te bo v prihodnosti najbolj osrečila.

Da pa slišiš svoje misli in občutke, pa moraš odrezati stran morebitne motilce. Zapreti oči, globoko dihati, si v mislih postaviti vprašanje in se poslušati ... Prisluhniti svojemu telesu, umu in na koncu najbolj pomembnem odločevalcu ... svojemu srcu.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj