Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh (55)

KO SE ZAPREJO ENA VRATA, SE DRUGA ODPREJO

V življenju ni napak, so samo nauki.

Negativnih dogodkov ni, so samo priložnosti za rast, učenje in napredovanje na dolgi poti k samoobvladovanju. Težave krepijo.

Celo bolečina je lahko čudovita učiteljica. Da presežeš bolečino, jo moraš najprej doživeti.

Vsak dogodek ti ponuja nauke. Ti mali nauki so gorivo za tvojo notranjo in zunanjo rast. Tudi če doživiš izid, ki ga nisi pričakoval, in si malce razočaran, se spomni, da univerzum vedno poskrbi, da če se ti zaprejo ena vrata, se odprejo druga.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj