Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh, 56

KDAJ BO NASTOPIL ČAS, KO BOŠ PONOSEN NASE?

Kolikokrat si rekel samemu sebi ... Ko bom to naredil bom ... Ko mi to uspe in bom ... Ko bom še to spoznal bom ...

Ko bom to in ono ... Ko bo in ko bom ... Te besede te bodo vedno držale v prepričanju, da nisi še dovolj. Da nisi še dovolj postoril ... Da nisi še dovolj naredil, da bi bil ponosen nase!

Kaj pa točno čakaš? Jaz verjamem, da si veliko že dosegel in presegel samega sebe v mnogih pogledih ...

Biti ponosen nase je stvar tega trenutka, ki ga sedaj živiš! Da delaš trenutno to, kar te razveseljuje ... Delaš trenutno to kar je v skladu s tvojim srcem ...

Da si v tem trenutku nasmejan ... Da sočloveku podariš lep nasmeh in lepo besedo ... To so stvari, zaradi katerih si lahko vsak dan ponosen nase!

Da si živ in da izpolnjuješ svoje srčno poslanstvo ... Biti in širiti ljubezen.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj