Na vsebino

Hot Wheels

Hot Wheels so avti - igrače, ki zgledajo kot resnični avto. Ne samo, da gre za največjega prizvajalca avtomobilov na svetu, gre za eno najpopularnejših igrač avtomobilčkov. Že več kot 50 let namreč Hot Wheels ostajajo vodilni v svetu igrač.

Privabljajo predvsem moško populacijo, najmlajših in vse več starejših. Slednji so precej zbiratelji in so najbolj navdušeni nad posebno izdajo (special edition). Ta namreč privablja s svojo ekskluzivo in posebno pripadnostjo nečemu posebnemu.

Veliko truda gre v izdelavo enega avta. Najamejo le najboljše industrijske oblikovalce avtomobilov in dostavijo inženirsko čudo mini avtomobila iz resničnega sveta. V 80- letih so bili Hot Wheels igračke, ki si jih dobil v otroškem meniju v McDonalds-u. V 90-letih pa so že izdelovali mini formulo 1. in tako poželi nove uspehe. Najbolj zvesta pa ostaja svoje poslanstvu: da še naprej gradi spomine na lepo otroštvo. Tako ni naključje, da je danes resnični avto Hot Wheels bolj podoben igrači, kot dejanskemu avtomobilu.

Vir: http://www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj