Praznični meseci nas spomnijo na vse uspešno realizirane projekte, pa tudi na tiste, ki so še v idejni fazi. Tako je december primeren mesec, da se poslovnim partnerjem zahvalimo in napišemo spodbudno misel tudi za sodelovanje v prihodnjem letu. Enako velja za voščila namenjena našim zvestim kupcem, strankam.

Čestitka je lahko v fizični ali elektronski obliki, lahko je video ali pa animacija. Najbolj pomembni sta praznična motivika in besedilo, ki ogreje srce. Voščilo naj daje navdih in na leto 2021 gleda pozitivno. Z zaključno mislijo, naj bo leto 2022 polno novih in uspešnih podvigov, bo vaše sporočilo kazalo tudi na vaš pozitiven pristop in osredotočenost v prihodnje uspehe. Novo leto je čas novih začetkov.

In kdaj je najbolj primeren čas za pošiljanje čestitke? Za fizično 2-3 tedne pred Božičem, elektronsko pa lahko pošljemo v tistem tednu pred prazniki. In kaj napisati? Izhajajte iz lastne dejavnosti in zapišite tisto, za kar ste poslovnim partnerjem, strankam in kupcem resnično hvaležni.

“Hvala, ker nas podpirate že 5 leto. Vesele praznike!” / “Z vašo pomočjo je za nami še eno nepozabno leto, polno uspešnih projektov. Naj bo tudi leto 2022 polno novih zmag.” / “Še eno nepozabno leto je za nami. Ob prihajajočih praznikih vam želimo veliko poslovnih uspehov tudi v letu 2022. / “Najboljše želje v letu 2022. Veselimo se novih sodelovanj in ponovnih zmag tudi v letu 2022.”

Vsem bralcem pa vse lepo ob prihajajočih praznikih!