Na vsebino

Kje iskati navdih, ideje in rešitve?

Če smo preobremenjeni z delom, cilji in roki, se težje domislimo nove deje ali rešitve. Kaj storiti tedaj? Na srečo obstajajo načini, da odidemo v domišljijski svet, neomejenih možnosti, kjer se ideje lažje razjasnijo. Že samo dnevni sprehod v naravi nas umiri in napolni s svežimi mislimi.

Novi pogledi se nam odkrivajo pri obisku muzejev, galerij in drugih stavb, ki živijo svojo zgodbo. Že ogled filma, listanje revij, poslušanje glasbe ali pisanje poezije lahko zaiskri idejo. Kaj šele branje knjig, potovanja in nove življenjske izkušnje. V novih svetovih je veliko novih in drugačnih rešitev.

Predvsem takrat, ko misli počivajo, se zgodi ”hevreka” moment. Takrat ideja končno dozori in se pokaže v najbolj nepričakovanem trenutku. V avtu, med čakanjem v vrsti in sončenjem na morju. Ideja ne čaka, mi ponavadi čakamo njo.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj