Na vsebino

Lego, Legoland, Lego risanka ...

Z dolgo tradicijo domišljijskega sveta Lego še naprej osvaja trge najmlajših in vse več starejših. Kocka na konca lego dvorec, odžene vse skrbi stran. Lego nas zapelje v nek drugi svet, kamor nas vleče tudi eden njihovih sloganov: Samo najboljše je dovolj dobro, kjer lahko zgradiš svoj svet. No, nekaj v tem smislu.

Lego je ustvaril svet, v katerem se želijo igrati prav vsi. Danes je lego več kot samo kocka. So zabaviščni park Legoland in je Lego risanka. Celo največji dizajnerji iščejo navdih in uporabijo Lego kocke kot dekorativne elemente svojih kreacij. Tako imamo Lego pohištvo, Lego šalce, Lego majice …

Lego vsekakor služi in ustvarja za svojo ciljno publiko, ki pa ni ena sama. Temu primerno opazimo tudi razvoj izdelkov. To nam pove dvoje: lego zna, komu služi in za koga ustvarja. Razume strasti, šibkosti svojih kupcev, najbolj pa ve, kako se s svojo publiko povezati. Najpomemnejši jim je namreč dialog.

Vir: http://www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj