Na vsebino

Svet podjetništva

Po štirih letih dogodivščin sem končno prišla domov. Pa je spet treba pričeti iz nule, sem si rekla. Tako kot sem to v štirih letih naredila večkrat. Nova avantura se je začela, ko sem prebrala, da obstaja ideja sanjskega poklica.In to je bil sedaj moj novi cilj, ki sem ga želela doseči. Začela sem brati, raziskovati, ustvarjati, gledati in poslušati. Eno leto je bilo samo učenje in pobiranje s tal. Pa sem končno združila vse to pisanje, risanje, kulturologijo in prodajo.

Tako sem z majhnimi koraki in veliko truda prišla v svet podjetništva. Ta me je takoj prevzel. Kdo bi si mislil, da bo to še ena največjih dogodivščin, kar sem jih doživela. V preteklih letih sem namreč prehodila več na pol razpadajočih mostov v Laosu in se izognila vseh strupenih pajkov, živečih v Avstraliji.

Danes pa sem poskušala premostiti ovire, ki pa jih v podjetniškem svetu ni malo. Vsekakor moraš biti iznajdljiv, potrpežljiv in razumeti odnose med ljudmi. Vse bolj ugotavljam, da so poleg znanja, odnosi v podjetništvu tisto, kar je najpomembnejše.

Vir: http://www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj