Po štirih letih dogodivščin sem končno prišla domov. Pa je spet treba pričeti iz nule, sem si rekla. Tako kot sem to v štirih letih naredila večkrat. Nova avantura se je začela, ko sem prebrala, da obstaja ideja sanjskega poklica.In to je bil sedaj moj novi cilj, ki sem ga želela doseči. Začela sem brati, raziskovati, ustvarjati, gledati in poslušati. Eno leto je bilo samo učenje in pobiranje s tal. Pa sem končno združila vse to pisanje, risanje, kulturologijo in prodajo.

Tako sem z majhnimi koraki in veliko truda prišla v svet podjetništva. Ta me je takoj prevzel. Kdo bi si mislil, da bo to še ena največjih dogodivščin, kar sem jih doživela. V preteklih letih sem namreč prehodila več na pol razpadajočih mostov v Laosu in se izognila vseh strupenih pajkov, živečih v Avstraliji.

Danes pa sem poskušala premostiti ovire, ki pa jih v podjetniškem svetu ni malo. Vsekakor moraš biti iznajdljiv, potrpežljiv in razumeti odnose med ljudmi. Vse bolj ugotavljam, da so poleg znanja, odnosi v podjetništvu tisto, kar je najpomembnejše.