Na vsebino

Digitalni marketing

Kaj sploh je digitalni marketing?

Digitalni marketing je res zelo širok pojem. Nanaša se na uporabo vseh digitalnih kanalov, naprav ali platform. Tiste, ki so na spletu in tudi tiste, ki niso. Tako je – sem spada celo TV oglaševanje.

Med digitalni marketing prištevamo vse digitalne oblike oglaševanja. Od oblikovanja spletnih strani in spletnih trgovin, mobilnega in spletnega oglaševanja, e-mail marketinga, e-publikacij, optimizacije spletnih strani (SEO), upravljanja družbenih omrežij,vsebinskega marketinga, oglaševanja s plačilom na klik do digitalnih panojev.

Namen uporabe teh digitalnih kanalov?

Lažje doseganje potencialnih strank naših izdelkov ali storitev. To omogoča možnost presonalizacije in prilagajanje kampanj točno določenim ciljnim skupinam.

Katere so prednosti digitalnega marketinga?

Predvsem je na prvem mestu merljivost rezultatov. Merimo lahko stopnjo gledanosti, število nakupov, interakcij in ostale parametre, ki jih določimo. Pridobimo tudi uporabne podatki, ki nam pomagajo, da analiziramo stanje, določimo uspešnost marketinških akcij, delovanje različnih promocijskih kanalov in hitro pivotiranje ter uvajanje potrebnih sprememb. V kampanji lahko uredimo metrike, spremenimo kreativo ali pa enostavno prekinemo oglaševanje določenega oglasa, ki ne deluje. Tukaj je še personalizacija, saj lahko določena oglasna sporočila generiramo za določeno ciljno skupino aki izbrane obstoječe kupce.

Medtem, ko se inflacija dotika različnih delov gospodarstva, se številna podjetja obračajo na rešitve, ki jih ponuja paleta digitalnega marketinga. V največji meri se odločajo za SEO optimizacijo svoje spletne prezence, da bi tako prebrodila nevihto.

Vas zanima pritegne kateri izmed spodnjih naslovov?

- Šest stebrov digitalnega marketinga

- Digitalni marketing v 2023 in vpliv inflacije

- Kakšna je povezava digitalnega marketinga in zaščito pred inflacijo?

- Glavni razlogi, zakaj nekateri lastniki podjetij vlagajo v SEO optimizacijo v trenutnem inflacijskem tržnem okolju

- Digitalno ni vedno enostavno, a se splača

Vse to najdete v enem zapisu, ki je zastavljen zares široko za popoln uvid v področje digitalnega marketinga, na strani TUKAJ.

Starkmat

Starkmat

Pozdravljeni. Mi smo Starkmat. Mateja, Tomaž in Sebastjan. Strokovnjaki za marketing, oblikovanje in spletne strani. Že od leta 2016 ima tudi Bela krajina svojo marketinško agencijo, ki skrbi za naročnike iz cele Slovenije. Osredotočeni smo na vaš uspeh in merljive rešitve. Zanima nas kdo ste, s čim se ukvarjate in kako vam lahko pomagamo dvigniti prodajo na višjo raven.
Lahko vam pomagamo pri postavitve spletne strani ali trgovine, oblikujemo e-katalog, postavimo profesionalen LinkedIn profil, izvedemo Facebook ali Google Ads kampanjo, optimiziramo obstoječo spletno stran ali pomagamo pri učinkoviti sejemski postavitvi. Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.
www.starkmat.si | [email protected] | 040 398 528 | fb: /agencijastarkmat | Linkedin: /starkmat"

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

      
15
23
27
29
30
31
     
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj