Razmišljate o prenovi spletne strani ali postavitvi spletne trgovine? Dobra novica!

V mesecu februarju 2021 se nazaj vračajo vavčerji za digitalni marketing. V okviru njih lahko prihranite kar 60% investicije za izdelavo (ali obnovitev) spletne strani ali spletne trgovine.

Ste vedeli, da digitalizacija sodi med deset ključnih prioritet Evropske komisije?

Raziskava Statističnega urada Republike Slovenije – SURS pa kaže, da ima večina slovenskih podjetij precej nizko stopnjo digitalizacije. Kje ste pa vi?

To pa je tudi RAZLOG, da se je odprl projekt “Vavčer za digitalni marketing”, ki je spodbuda za mikro, mala in srednja podjetja. To odpira možnosti nepovratnega sofinanciranja ključnih področij digitalnega marketinga, ki botrujejo povečanju konkurenčnosti podjetja, dodane vrednosti in prodajne uspešnosti. Gre za javni poziv za vavčerje za digitalizacijo, ki ga je objavil Slovenski podjetniški sklad.

Ponosni smo, da je naša razvojno marketinška agencija STARKMAT na seznamu izbranih izvajalcev digitalizacije podjetij Slovenskega podjetniškega sklada in DIH Slovenia / Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije. Na ta seznam smo bili izbrani, saj dosegamo zahtevane standarde na področju kompetenc in referenc dosedanjih projektov.

V tem ZAPISU si lahko ogledate tudi 16 spletnih strani/trgovin uspešnih podjetij, med katerimi so tudi belokranjska, ki so izkoristila vavčerje za digitalni marketing. Prav vsa spletna mesta so bila tudi označena kot primer dobre prakse.
______________________


Več o pogojih >>> TUKAJ.
______________________


V kolikor imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte, saj vam bomo strokovno in brezplačno svetovali. V kolikor se odločite za sodelovanje z nami, vam tudi brezplačno pomagamo do nepovratnih sredstev preko vavčerjev.

>>> Pišite nam na info@starkmat.si ali pa nas pokličite na 040 398 528.