Meta Business Suite je odlična platforma za enostavno upravljanje in sledenje vašim računom na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. V kolikor uporabljate ti družbeni omrežji za promocijo vašega posla in kdaj tudi oglašujete – potem je poznavanje te aplikacije ključno.

Kaj je Meta Business Suite in kako deluje?

Meta Business Suite poenostavi upravljanje vaših računov prek ene nadzorne plošče, ki je preprosta za uporabo. Prek te platforme lahko upravljate vse račune, ki jih imate v lasti ali upravljate z različnimi orodji. Najboljši del pa je, da je Meta Business Suite brezplačen in na voljo na mobilnih in namiznih računalnikih. Povežite svoje račune in takoj boste imeli dostop do nadzorne plošče s pregledom svojih Facebook strani in Instagram računov.

Prek Meta Business Suite lahko:

> preverite vpoglede v uspešnost in rast občinstva

> ustvarite / ogledate nedavne objave ali zgodbe

> ustvarite / upravljate nedavne oglase

> uporabite koledar vsebinskih objav

> preverite posodobitve v Business Suite

To je le nekaj uporabnih orodij, ki jih ponuja platforma.

!! Preden je Facebook postal Meta, ste imeli na voljo tako Facebook Business Suite kot Facebook Business Manager. Obe možnosti sta še vedno na voljo pod Meta.

Business Manager je orodje “v ozadju”, ki se uporablja za skupno rabo ali omejevanje dostopa do vaših poslovnih računov. Business Suite pa ponuja upravljanje na »sprednji strani« (združevanje obvestil, časovno razporejanje objav in upravljanje vaše mape »Prejeto«). Izkoristite tudi Meta Business Suite Insights za preprosto sledenje vašim poslovnim računom in oglaševalskim kampanjam na platformah Meta.

Kako uporabljati Meta Business Suite? Preden lahko začnete racionalizirati upravljanje družbenih medijev s Facebook (zdaj Meta) Business Suite, boste morali slediti preprostemu postopku nastavitve. A o tem naslednjič.

Dodatna vprašanja?

Če pa vas že zdaj zanima »kako in kaj s tem Meta Business Suitom« pa pišite na [email protected] Skupaj bomo pregledali vaše obstoječe nastavitve in uredili vaš poslovni račun na družbenem omrežju Facebook in/ali Instagram.