Na vsebino

145. občni zbor PGD Črnomelj

V gasilskem domu Črnomelj je včeraj zvečer potekal že 145. občni zbor društva, katerega so se udeležili tudi črnomaljski župan Andrej Kavšek, predsednik Gasilske zveze Črnomelj Boris Kambič, poveljnik Gasilske zveze Črnomelj Jože vrščaj, Janja Brulc z Uprave RS za zaščito in reševanje Novo mesto, komandir PP Črnomelj Boris Korasa, člani pobratenih in prijateljskih ter sosednjih gasilskih društev (Duga Resa, Ogulin, Otočac, Senj, Slunj, Popovača, Žužemberk, Škofja Loka, Zbure, Semič, Metlika) ter člani PGD Črnomelj.

Na dnevnem redu občnega zbora je bilo osem točk, med njimi poročila o delu PGD v minulem letu ter obravnava in sprejem programa za leto 2019.

Med drugim so podelili tudi priznanja za dolgoletno delo v društvu, za dolgoletno delo v operativi, za življenjski jubilej, ravno tako so podelili zahvale za sodelovanje na intervenciji s točo v lanskem juniju.

Neuradni del se je nadaljeval v garaži gasilskega doma ob jedači, pijači in gasilskih tortah, s katerimi smo se spomnili tudi na našega, žal pokojnega člana, Franca Godino.

Vir: PGD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj