Na vsebino

3. sestanek šolskega parlamenta

Včeraj je na OŠ Mirana Jarca Črnomelj potekal 3. sestanek šolskega parlamenta. Udeležila se ga je večina predstavnikov oddelčnih skupnosti od 4. do 9. razreda. Po uvodnih besedah mentorice je tajnica šolskega parlamenta Sara Foršček predstavila nekaj glavnih dejavnosti, ki so jih s pomočjo mentorjev izpeljali učenci v letošnjem šolskem letu.

Predsednik Jakob Kavšek je poročal o delu otroškega parlamenta na šolski, občinski, regijski in nacionalni ravni. Letošnja tema je bila Šolstvo in šolski sistem in naš Jakob je uspešno zastopal šolo in tudi Belo krajino na prav vseh ravneh.

Predstavniki oddelčnih skupnosti so obravnavali prenovljeno eko listino in jo tudi soglasno sprejeli. Podpisniki listine so g. ravnatelj Boris Mužar, eko koordinatorici in predstavnik učencev šole.

Govorili smo se še o nekaterih problemih, ki jih zaznavajo učenci šoli pri malici in med odmori in si zaželeli uspešen zaključek šolskega leta.

Vir: OŠ Mirana Jarca Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj