Na vsebino

4. dan Radencev - OŠ Semič

V četrtek smo se zbudili v pričakovanju, da gremo s kanuji po Kolpi. Po zajtrku je na tabli že pisalo, da se bomo s kanuji peljali po Kolpi. Bili smo že neučakani, a smo zadnji trenutek izvedeli, da bomo plezali. Razočaranje.

Nekako smo se morali sprijazniti. Medtem ko so dekleta plezala, smo bili mi fantje na igrišču. Nato smo šli pogledat shemo šolskega sadja. Šli smo tudi kolesarit do mejnega prehoda s Hrvaško.

Popoldne smo streljali z loki. Dvakrat sem zadel rumeno. Po streljanju smo pekli belokranjsko pogačo. Zvečer smo se predstavili z igro, ki smo jo cel dan pripravljali in vadili. Bil sem zelo nervozen. Po igrah smo poskusili pogače. Naša je bila pretrda.

Dan sem si zapomnil po vožnji s kolesi po lepi dolini reke Kolpe. Ko smo se ustavili, je Luka zabremzal s prvo bremzo, jaz pa sem priletel v Lukovo zadnje kolo in oba sva padla na tla. K sreči se je dobro končalo in vsi smo v dom prišli živi in zdravi.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj