Na vsebino

Barvni horoskop v HSD Metlika

Včeraj smo v Hiši Sadeži družbe v Metliki z Jernejo Kožar spoznavali barvni horoskop (raman barve).

Kaj pravi barva avre osebe?

Vsaka oseba ima individualno barvo avre in kombinacijo različnih tonov, saj je tudi značaj vsake osebe poseben. In barva biopolja ravno kaže na lastnosti subjekta, njegove interese in nagnjenja, njegovo fizično stanje. Barva energije okoli telesa lahko pove tudi človekove posebne misli in sanje.

Kakšna barva je lahko ta del energije, če odraža izkušnje osebnosti, miselne procese in reakcije na svet okoli nas?

RAMAN BARVE LETA 2023:

RDEČA

To je zelo dinamičen mesec. Ne toliko zaradi hitrih sprememb, ampak toliko bolj intenzivnih. Ta mesec je vse povdarjeno. Bodite pozorni. Pametno bi bilo vzeti pavzo, pogledati okoli in se lotiti vseh stvari po vrsti. Ničesar ne prelagajte na jutri. Delaj, počivaj, pozdravi se, naredi kar je treba. Drugače bo energija stekla še v naslednji mesec. Bodi pazljiv. Duša bo rekla stoj, poskrbi zase, ne hodi naprej če nisi siguren. Zavestno bodi pozoren na znake in signale, ki so ti poslani. Ne pozabi biti zaveden. Zelo boš vesel tega. Osvobodilo te bo in sprememba bo velika.

ORANŽNA

Mesec novi začetkov. Vse kar si želiš začeti, daj ta mesec, ali vsaj blizu. Začni nekaj novega. Jasno ti bo, tvoja energija bo dobra. Vse se bo zgodilo brez posebnega truda. Skoraj magično. Če je tvoja želja oranžni mesec, čestitke! Če pa ni, ne skrbi, začni nekaj kar je povezano s tvojo željo. Vesel boš, da si začel. Novi začetki so kot sončni vzhodi čudovitih dni, polni obljub in upanja. Vdihni in dovoli da vstopi vate.

RUMENA

Imeli boste majhna in velika praznovanja. Dobili boste potrebno energijo, stvari bodo tekle gladko v vašo korist, končno boste premagali strah in misli, ki so strah povzročale bodo izginile. Našli boste nov jasen pogled na stvari. Nasmehnili se boste. Veliko trdega dela je prišlo in se zaključilo.

ZELENA

Spoznavali boste srčne stvari. Mogoče bo to mešanica ne zazdravljene bolečine iz preteklosti. To bo pot do spoznavanja notranje moči ljubezni v vas, ki bo prinesla spremembo. Ponovno boste vzpostavili notranje ravnotežje. Predvsem bo to mesec spoznavanja sebe, kaj je pomembno za vas in kaj potrebujete. Zaključki in odločitve. Dober mesec za pregled preteklosti.

MODRA

Mesec vizije, videti jasno svoj vpliv na lastno življenje, na druge okrog vas, vaši odnosi z bližnjimi bodo vstopili v ospredje vi pa boste lahko še bolj samosvoji. Govorite resnico v modrem mesecu ali pa bo prišla nazaj. Bodite zavestni, jasni, pošteni, ker vas bodo slišali, vam verjeli in zares boste opaženi. Če boste neiskreni bo opaženo tudi to. Imejte integriteto, drugače vas bodo pretehtali in premerili. Izstopate, vidni, slišni in imeli boste večji vpliv kot si lahko mislite.

INDIGO

Vaš duhovni razvoj se bo pospešeno razvil. Imeli boste odprte duhovne oči. Če do sedaj niste bili povezani s svojim duhovnim svetom boste v mesecu indiga vsekakor. Točno boste vedeli kaj morate za to storiti in kaj potrebujete. Vaša pot se vam bo odprla na široko. Ne načrtujte ničesar, vedeli boste. Se vam zdi kaj bi to bilo? Kako bo potekalo? Ne bo skrivnost! Vedeli in čutili boste. To bo jasna izkušnja. Vzemite si čas, spoštujete in spoznajte svetost te poti.

VIOLET

Mesec zdravljenja. Prinaša spoznanje, da boste lahko zavestno spremenili, obnovili sebe. To ne bo vaše zdravljenje ampak nekoga blizu vam., kar običajno prinese začetek vašega zdravljenja. Zavedajte se vaših sposobnosti, ki pomagajo drugim. Sedaj pa svetujte še samim sebi. Kaj si velja zapomniti, da pomaga drugim? Tudi vam bo to znanje služilo. Bodite odprti, radovedni, bodite prijazni.

ROZA

Nekaj kar je raslo in se razvijalo v vas se bo razcvetelo. Mogoče se boste počutili ranljivo, a hkrati bo tudi prijetno. Nekaj bo obrodilo sadove. Nekaj za kar ste prosili in upali. Kot duhovna nagrada. Včasih vas lahko preseneti, čeprav je to rožnati mesec.

BELA

Vaša duša si želi novih začetkov. Vzeti si čas za počitek, zadihati. Poslušajte se pozorno. Če se morate ustaviti in spočiti se dajte. Če potrebujete počitnice si jih vzemite. Želeli si boste živeti prosto brez vnaprej začrtanih dni. Ne želite si mentalnih preobremenitev. Želeli si boste napolniti baterije, se obnoviti. V belem mesecu je čas za sprostitev in manj načrtov. Če niste do sedaj postavili sebe v prvi plan, sedaj boste zagotovo počivali.

SIVA

Mesec odpuščanja, prepuščanja. Nič ne boste razumeli. Prepustite višjim energijam, prepustite vesolju. Priklonite se višjim silam, božanskemu. Mogoče se boste počutili majhne, ranljive, nepomembne. Zdaj je priložnost da se prepustite. Stopite vstran, spremenite. Ni treba videti daleč naprej, poskusite razumeti in najti tisto kar morate prepustiti. S tem se boste počutili lažje in ta lahkotnost bivanja bo dvignila vašo perspektivo nad sabo in življenjem, to boste nesli naprej. Uživali boste v naslednjem mesecu.

SREBRNA

Velika verjetnost je, da bo to mesec, ko bo šlo vse dobro. Nepričakovano se bo zgodilo, a ne bo zmotilo vašega toka. Dosegli boste veliko tega kar ste negovali do sedaj, nosili v sebi ne da bi izgovorili. Priplavale bodo na površje brez posebnega truda. Želeli si boste, da ste bolj spontani ali da počnete to kar ste v resnici vi. Zato se lahko zgodijo nepredvidljive stvari.

ZLATA

Mesec duhovnih sporočil, ki bodo prišla nepričakovano. Sedite tiho in poslušajte. V tem mesecu bo to kar boste duhovno slišali in videli vredno zlata. Prineslo bo spremembe. Prineslo bo smisel v tistem trenutku. Tako bo, kot da bi dobili ključ za smisel vašega življenja v tistem trenutku. Želje se vam lahko uresničijo, če boste skromni , če boste sprejeli višjo božansko silo. Bodite hvaležni.

RJAVA

Delovni mesec. Prišli boste skozenj. Mogoče bo potreben počitek. Lahko, da boste čutili samo delo in si boste želeli ostati v postelji. Zapomnite si, da sejete veliko semen in ustvarjate prihodnost. Počasen je, ni glamurozen in verjetno nihče ne opazi vašega dela. A ne ustavite se. Zavedajte se koliko ste vložili in vse se bo poplačalo. Ne takoj ampak na dolgi rok zagotovo. Čas je da vlagate vase v to kar počnete in kar vam je ljubo in drago.

ČRNA

Mistični mesec. Šli boste globje vase kot kadarkoli prej. Odgovorjeno bo na vaša vprašanja. Vsa vaša vprašanja od kar ste jih začeli postavljati v življenju. V mnogih tradicijah bi bili sedaj iniciirani. Stvari se odpirajo in razkrivajo, jasno. Sedaj boste razumeli svoje notranje delo, imeli boste vodstvo in podporo, absolutno bost občutili kdo ste, kje ste in zakaj ste tu. Odkrili boste stvari o sebi, ki jih drugače nebi nikoli. Notranji glas bo močan in jasen. Samo zamislite si vprašanje in dobili boste odgovor. Ta črni mesec vas bo nagradil.

Vir: HSD Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj