Na vsebino

Bi želeli kakšen meter panelne ograje?

Ob nedavnem obisku ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar v Beli krajini, so v črnomaljski občini izrazili željo, da bi vsaj del odstranjene panelne ograje namenili ljudem. Tem željam bodo na ministrstvu prisluhnili ter v skladu z zakonodajo pripravili načrt delitve panelne ograje. Javno naročilo za izbor izvajalca za odstranitev ograje še pripravljajo, v skladu z načrtom pa trenutno poteka odstranjevanje rezilne žice ob meji.

Glede na dogovor med ministrstvom in lokalnimi skupnostmi, da bo lahko odstranjena ograja na razpolago tudi za druge namene, če se izkažejo potrebe po njeni uporabi, v Krajevni skupnosti Črnomelj pozivajo vse zainteresirane, ki bi želeli panelno ograjo, da jim na elektronski naslov [email protected] sporočijo potrebne podatke (ime in priimek, naslov, poštna številka in pošta, telefonska številka, elektronski naslov ter želeno metražo ograje).

Prijave sprejemajo po elektronski pošti do vključno ponedeljka, 26. septembra, do 16. ure. Poziv velja le za krajane s stalnim prebivališčem v Krajevni skupnosti Črnomelj.

V KS Črnomelj še pravijo, da v trenutni fazi zgolj evidentirajo potrebe po ograji, ki jih bodo nato posredovali na pristojno ministrstvo. O odkupu in količinah bodo razgovori potekali pozneje.

Vir: KS Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj