Na vsebino

Koncert za glasbene sladokusce

V soorganizaciji Glasbene šole Črnomelj in JSKD OI Črnomelj je v športni dvorani OŠ Mirana Jarca Črnomelj 10. maja potekal koncert Big banda Črnomelj pod vodstvom Toneta Kralja.

Orkester deluje že dobrih sedem let, njegova sestava pa je zelo pisana – od bivših učencev s smislom za improvizacijo, glasbenih prijateljev dirigenta, profesorjev glasbene šole, do aktualnih učencev iz vseh treh belokranjskih občin. Big band je v teh letih osvojil zavidljivo obsežen in odličen repertoar domače in tuje glasbe, ki ga ves čas dopolnjuje.

Na tokratnem koncertu so predstavili popolnoma nov program: v prvem delu so zaigrali številne jazzovske standarde, v drugem pa nekaj slovenskih zimzelenih popevk. Poleg odličnih solistov inštrumentalistov je v drugem delu navdušil tudi vokalist Peter Jud.

Program imenitnega koncerta je povezovala Petra Majdič, za dober zvok je skrbel Darko Plut, za lepe fotografije pa je kljub fotografsko neugodnim razmeram zaslužen Jani Pavlin.

Vir: JSKD OI Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2110
2218
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj