Na vsebino

BIG BERRY ima že 36 lokalnih partnerjev

Na današnji tiskovni konferenci v resortu BIG BERRY v Primostku smo med drugim izvedeli tudi to. Direktor družbe Hosekra Boštjan Hostej nam je povedal, da si želijo še več partnerskih sodelovanj z lokalnimi podjetji, nekatera od že sodelujočih pa so nam danes tudi predstavili. O BIG BERRY-ju sta spregovorila tudi Peter Črnič, v imenu RIC Bela krajina in Jana Apih, soustanoviteljica podjetja GoodPlace, ki ravnokar soustvarja strategijo belokranjskega turizma.

Prvo lokacijo BIG BERRY-ja ob reki Kolpi v Primostku so odprli leta 2016 in v tem naravnem okolju je 7 popolnoma opremljenih luksuznih hiš. Mednarodna ekipa BIG BERRY je letos zrasla že na 40 oseb iz 26 različnih držav, skrbijo pa predvsem za dnevne aktivnosti na večini svetovnih socialnih omrežjih in pa seveda za goste, ki so nastanjeni v resortu. Letos so v resortu pričeli tudi z dvema novima projektoma in sicer gastronomskim projektom BB Chef, ko vsak teden gostijo različne kuharje in projektom BB Mastermind, kjer uspešni poslovneži delijo svoje uspehe med BB ekipo in povabljence.

Vsi skupaj smo se nato sprehodili po resortu, si ogledali hiške in se prepustili žar-kosilu, za katerega sta poskrbela Janko in Gostišče Veselič. Seveda se je v senci "razkošja svobode" neuraden pogovor zavlekel v vroče poletno popoldne ... Za občutek, kako dobro smo se danes imeli, pa je TUKAJ kratek video posnetek.

Ja, še tole: Do leta 2030 se pričakuje, da bo BIG BERRY imel 300 lokacij po vsem svetu!

Zvočni zapis

  • - Jana Apih, soustanoviteljica podjetja GoodPlace

  • - Boštjan Hostej, direktor podjetja Hosekra

  • - Peter Črnič, direktor RIC-a Bela krajina

Vir: BIG BERRY

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj