Na vsebino

Brane Adlešič kandidira za samostojnega svetnika

V baru Panda je včeraj zvečer, v sklopu predvolilne kampanje letošnjih lokalnih volitev, potekala predstavitev Braneta Adlešiča, ki tokrat kandidira za samostojnega svetnika v občinskem svetu Občine Črnomelj. Na volitvah nastopa sam in sicer v 1. volilni enoti, nima ne volilnega štaba, ne finančne podpore, prisotnim na predstavitvah ponudi pijačo, njegov slogan pa je "Za naše mesto".

Občinski svetnik je bil že dva mandata, za tokratno kandidaturo pa se je odločil, ker mu ni vseeno za naše mesto in podobo le-tega. Ve, da kot posameznik ne more obljubljati novih delovnih mest ali 3. razvojne osi, lahko pa za mesto nekaj naredi s predlogi in pobudami. To je dokazal tudi v prej omenjenih dveh mandatih. V izjavi za našo spletno stran (priloga spodaj) je poudaril nekaj realiziranih projektov, katerih pobudnik je bil prav on.

V primeru izvolitve v občinski svet obljublja, da bo delal za naše mesto, da bo konstruktiven in da bo tudi kritičen do zadev, za katere bo menil ,da niso v korist naši skupnosti.

Zvočni zapis

  • - Brane Adlešič, kandidat za samostojnega svetnika OČ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj