Na vsebino

Brez izpita z neregistriranim avtom prevažala nepripete otroke; ukradli ovce

Metliški policisti so v petek okoli 16.30 ure v Bereči vasi zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznico osebnega avtomobila Renault clio, ki sprva znakov policistov ni upoštevala in je nadaljevala z vožnjo. Med postopkom so ugotovili, da 57-letna voznica nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj nikoli ni opravljala vozniškega izpita. Vozila je neregistriran in nezavarovan avtomobil z izrabljenimi pnevmatikami, med vožnjo pa ni uporabljala varnostnega pasu. Kršiteljica je v vozilu prevažala otroke, ki niso bili zavarovani z ustreznimi zadrževalnimi sistemi.

Zaradi številnih kršitev cestno prometnih predpisov so ji avtomobil zasegli, ji izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Ukradli ovce

V kraju Dragoši na območju PP Črnomelj je v noči na 25. maj neznanec s pašnika odtujil štiri ovce.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so med 24. in 27. majem na območju Preloke in Paunovičev prijeli pet državljanov Sirije in tri državljane Maroka, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Policijski postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj