Na vsebino

Čas obdarovanj skozi vse leto

Četudi se zdi, da je veseli december že zdavnaj za nami, to še ne pomeni, da je konec z obdarovanji. Zavedamo se, da živimo v potrošniški družbi, kjer smo iz vseh strani bombardirani z raznimi oglasi in impulzi, ki nas nagovarjajo k zapravljanju. Dobro je, da se zamislimo in premislimo, ali nam je vse to res potrebno. Da se vprašamo, od kod pridejo ti izdelki, ki naj bi jih tako nujno morali imeti. In ali obstaja možnost, da jih nadomestimo z bolj trajnostnimi zamenjavami, po možnosti lokalnimi in tako zaščitimo sebe, svoje bližnje ter domače okolje.

V naši hiši skozi vse leto pridno pripravljamo darilne pakete tako za poslovne partnerje kot tudi za posameznike. Za nami je že valentinovo, dan zaljubljencev, ko smo pripravili darilne palete s šaljivimi nazivi. 8. marcu pa sledi še materinski dan. Dragi moški, partnerji, sinovi, bratje, ne pozabite na svoje dame. Pri nas si lahko sami izberete dobrote, s katerimi jim boste nedvomno narisali nasmeh na obrazu. Zato ne odlašajte, podprite lokalne pridelovalce in dobrodošli po nakup v Hišo dobrot!

Vir: Hiša dobrot Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj